family

family

FARHANEEZ DAH MULA BERJALAN

Anak aku yang bungsu tu Siti NurFarhaneez dah mula menapak sikit2, peh nampak gaya lagi lasak dia dari Farhana

Kunun2 wife aku nak belanja makan semalam kat OLD TOWN White coffee, pergi lah jugak tu tapi besilat-silat bagai..menjaga si Farhaneez, dia tak maunya duduk kat meja makan tu. Makanan kat situ boleh lah tahan, tapi kena buat rotation lah pulak menjaga s Farhaneez dia nak main kat luar je.




















Tengok lah tu dah nampak wajah kenakalan dia tu.....























Terhegeh-hegeh lah aku melayan si Farhanezzz nih.





3 comments:

azila said...

tahniah zaidi!
pasni berkejor jek la kak ayu dgn farhaneez + farhana..:D

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam...comei giler anak u. suka nengok budak baru nak bertatih

ceera said...

dapat bayangkan camne bersilat bagai nak jaga si cinonet tu.. hehe..

anak buah kita pun cam2 gak..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih