family

family

CUCI JANGAN TAK CUCI BEB

Hari ni, lori kita dah due for service....maka tak ada lah delivery ni hari...sebenarnya dipostponed kan keesok harinya...Balik dari service maka rajinlah driver aku kununnya nak mencuci lori tu..selalunya pergi kedai je..tapi aku cakap jimat lah sikit sebab lori sekali cuci RM50.00, baik isi minyak lagi bagus..dah lah minyak mahal sekarang ni....dengan segera lah mereka-mereka tu mencuci lori...






Hehehe lepas ni berseri-seri lah balik lori TUKUL ni yekkk

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih