family

family

AMPANG PUTERI..


Petang ni aku ke Ampang Puteri Specialist Hospital melawat makcik aku yang baru je operation. Masaalah usus katanya ...sebelum ni dia tak boleh makan..bila makan semuanya keluar balik..sebenarnya doktor tak leh nak detect sakit apa pun tu..yang heran tak makan pun boleh muntah juga.....





















Aku ambik gambar ni pun curi-curi ja kot marah lah pulak makcik aku tu kan......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih