family

family

SUASANA WAKTU SELEPAS WAKTU PEJABAT DIWAREHOUSE TUKUL

Tiba2 aku rasa nak ambik gambar warehouse tukul ni waktu petang2 macam ni...sebab bila semua dah balik aku ngan Azhar jer yang tinggal rasa sunyi lah pulak..(staff2 aku ni semuanya loyar buruk so mcm2 joke lah aku dengar masa ramai2 tu).




















heeee...sempatlah aku selitkan gambar Azhar, dia ni sebenarnya pendiam orangnya tak banyak cakap nya....









































Ni lah dia ofis(laptop) aku yang sebenarnya, kat sini lah aku buat kerja, update blog, chatting, download lagu..tempat Farhan main fantasy football dia...dan macam2 lagi lah.














Hehehe sebab laptop ni company yang belikan so penuh lah dengan sticker product kita lah..(promote jgn tak promote).

Asalnya ofis aku kat tingkat atas, tapi sejak 3 bulan kebelakangan ni aku dah pindah kan barang2 aku kat warehouse ni, rasa meriah sikit kat bawah ni.

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih