family

family

SUASANA MASIH SUAM-SUAM KUKU

Keadaan business masih dalam keadaan suam-suam kuku je sekarang ni. Orang ramai masih dalam keadaan cuba untuk menyesuaikan diri dalam keadaan harga barang yang nampaknya naik sedikit demi sedikit. Bagi pihak aku nampaknya masih cuba melihat keadaan sekeliling, masih tertanya-tanya berapa harga yang patut aku naikkan..perlu atau tak perlu....cost dah naik...pening la kepala.

Tadi siang, Cik Puan Manis ada lah talipon aku, adiknya dah pun keluar dari ward di Universiti Hospital, harap2 semuanya baik2 saja dan Fauzi sihat.

Aku pun cadang nak jumpa Cik Puan sebelum, dia balik Australia, kena tunggu dia free lah dulu.

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih