family

family

NASIB BAIK BLOG AKU TAK CRASH

Hehehehe gatal sangat tangan konon2 nak di ubah-ubah blog aku ni trus dekat nak crash jadinya hehehe. Last2 dapat lah aku upload balik skin jeans ni balik tapi segala widget2 nya habis ilang...ish ish ish....tapi bagus lah jugak dapat lah aku menyusun balik blog ni....phew......

Dalam sibuk2 me"renovate"kan blog seperti biasa dapat lah gangguan dalaman dari 2 budak perempuan yang ada kat rumah ni...(aku buat kerja kat dapur je tu..kat counter kitchen kabin3t aku)




Ni dia pengacau aku yang pertama Siti Nurfarhaneez dgn botol susunya.....




Disusuli oleh pengacau kedua (Diva dia ni) ...Siti Nurfarhana....


2 comments:

Wangi74 said...

Geramnya budak dua orang ni..sihat diaorang nampak..pandai mummy Ida jaga:)

Zaidi Zainal said...

alhamdullillah sihat jer 2 anak dara ni makin nakal dah tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih