family

family

DISEKITAR KARNIVAL GEGAR KEMAMAN

Seperti yang di janjikan, aku update sikit la cerita Karnival Gegar di Kemaman tu hari..tak banyak yang dapat diceritakan sebab aku tak dapat menghadirkan diri kat situ..cuma Suhaimy and wife jer yang ada..tapi aku akan letak lah gambar-gambar di Karnival Gegar tu.









SUHAIMY....KENAPA TU.....









Seperti biasalah TUKUL sponsor Arm Wrestling Competition....(Kuat2 org Kemaman ni)





















Ganas jer nampak brother 2 orang ni tapi TUKUL tetap ada kan...kan...











Makcik and kakak ni pun cuba nasib...










Bersantai dengan TOKEY GEGAR (JACK) N TOKEY TUKUL (SUHAIMY)

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih