family

family

CHINESE MUSLIM FOOD - RESTORAN CHENG HO

Aku rasa semua tahu restoran sapa ni kan ...empunya ialah EN. AMY SEARCH kita tu la. Ramai lah orang berpusu-pusu nak makan kat situ. Sampai beratur tu ambik no. giliran. Aku ambik lah kesempatan bergambar sebelum dapat meja kat situ.











Ramai orang sampai beratur ambik nombor giliran.













Anak-anak pun dah boring dan keletihan menunggu no giliran di panggil



Haaa sempat ler juga bergambar dengan EN AMY SEARCH yg kebetulan ada kat luar restoran dia tu..masa on the way nak balik.



No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih