family

family

2ND JULY-BRAINSTORMING SESSION AT BERJAYA HILLS GOLF & COUNTRY CLUB

Dikala kenaikkan cost harga barangan ni, partner2 aku merancang untuk melakukan sessi "brainstorming" diluar Kuala Lumpur...rasa lah angin yang berbeza asyik meeting kat ofis jer jemu gak..sambil menghirup udara segar di Bukit Tinggi tu......nanti sure ada gambar lah tu kan. Semalam jer kat sana tak lah lama sangat nanti tak nak lah balik KL pulak......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih