family

family

TUKAR BLOG SKIN LAGI

Seperti biasa bila dah boring tangan ni pun gatallah mengusik-usik blog ni, surf lah kat internet and terjumpa lah aku satu skin blog yang aku rasa macam lain ja nih. apa lagi trus download n ni lah hasilnya macam ada tulisan lah pulak kat seluar jeans hehehehe.

Aku update blog ni sambil meneman wife aku masak didapur...sambil aku menaip ni sambil berborak-borak la tu. kat belakang aku si Farhaneez pun main2 masak juga(sebab gaya dia macam tengah masak je aku tengok) kat tv area si Farhana tak habis2 tengok AF konsert..Farhan seperti biasa TV tengok dia......




















Boring je wife aku bila aku suruh dia posing hehehehe



















Ni pun kunun2 masak lah tuh




















Yang ni tak abis2 nak tengok konsert AF tak jemu2 tu



















Disebabkan terpaksa mengalah dgn Farhana channel favourite dia Discovery tak leh tengok disepanjang AF ni kena banned dia terpaksa melakukan aktiviti kegemaran dia....TIDOR.


1 comment:

Wangi74 said...

oklah skin blog ni..i punya tu tak retilah nak tukar..nnti tgk ada masa nak cariklah.Muka di farhanezz tu macam muka idalahkan..tgk gambar gambar ida tu..samalak..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih