family

family

THANKS MR MANAGER FOR TAKING THIS PIC.

HAAAA.....aku merupakan fan pada blog Mr.Manager...(mrmanager.blogspot.com). Tak sangka2 pulak dia snap gambar Alif pakai T shirt TUKUL so aku save la. Alif peserta AF6 yang terkeluar di minggu ke 7.

Ni lah dia gambar Alif and Mr. Manager....Thank you sir for the picture.

1 comment:

Wangi74 said...

Wah..besar promote ni..u suruh mr.keditt tu ambikgambar ni utk u ke?.good on you.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih