family

family

ALHAMDULLILAH THE BIZ GETTING BETTER

Alhamdullillah TUKUL biz is getting better now. Harapan aku semua ni akan terus menerus. Our TEKIRO tools, have been received good response from the market. Thank you to our principal PT HARAPAN ANUGERAH WAHANA KARYA, from Indonesia, They help us a lot. Nampak lah staff2 aku sekarang bz semacam jer, mengangkut barang ke lori.

1 comment:

Wangi74 said...

camne eh t-shirt..cukup bulan ni i confirm bila leh kasi kat ciktipah eh..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih