family

family

TUKAR SKIN BLOG AKU

Hari ni aku, takda apa2 nak buat kat rumah ni, baring jer, boring gak....sambil berbalas-balas sms dgn Suhaimy... Belek2 lah blog ni macam boring pulak.....so tukar la skin dia dan bermacam-macam lagi sambil ditemani oleh hero aku Farhan.....
Hero aku ni macam yoyo je kan..................................................

1 comment:

Wangi74 said...

Ok jugak color ni color kayu erk.Besarnyalah rasa farhan ni..macam org bujang lak nampaknya

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih