family

family

LORI BARU


Untuk mempermudahkan urusan meniaga company aku, so dgn sebulat suara kita beli la sebijik lori yg tak berapa besar tak berapa kecil. Lepas 2, 3 minggu baru aku perasan lori tu macam suram jer....apalagi suruh designer design sikit la badan lori tu hehehehehe best pulak aku tengok lori tu dah ada baju baru.




Bertungkus lumus ni menampal sticker di badan lori....
Terbongkok-bongkok, tertunduk-tunduk hehehe tak penah pun buat kerja ni.





Haaaa.....sentuhan terakhir ni.........akhirnya beruniform da lori tu.






Ni la rupenya lori tu sebelum dipakaikan uniform....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih