family

family

IZWAN DATANG


Izwan, adik ipar Suhaimy datang rumah jap tadi ambil barang...dia ni manager/owner Tukul Outlet nun di Senawang.









Our TUKUL Outlet in Senawang...........................................

2 comments:

Wangi74 said...

Wah..meriah gak eh..nape i tak tahu aritu..we all ni pergi kedai cine yang kat tmn tasik tu..cari penyapu cari paip alah apa aritu..nnti balik sure i pergi carik kedai ni..

ZAIDI ZAINAL said...

eH sila sila lah ke kedai ni......

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih