family

family

HUJAN RENYAI2 DI PAGI KHAMIS

On the way nak ke opis tadi hujan renyai2 sejuk ja (macam kat New Zealand ja suasana tu) best jer sampai je tempat kerja budak2 ni tengah sibuk le mempacking barang utk dihantar ke customer. Sambil tengok2 lah aku, key in Sales Order ke apa yang patut..Bila lori da jalan ja sunyi la pulak rasa suasana tapi seronok lah kan bila lori keluar maknanya ada sale lah tu kan. Pastu berbual-bual lah 3 orang partner ni sekejap untuk meluangkan masa.


















Macamni lah rupa warehouse tu bila semua dah keluar sunyi ja.......................

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih